True Media: van Bali tot Bonaire!

26 september 2022 door Sunwise Bonaire - Leestijd: 2 minuten

Voor True media & culture begon het allemaal met een vakantie naar Bali, Indonesië, toen het serieus werd.

Het begin

Het begon allemaal met een vakantie naar Bali, Indonesië, toen de zaken serieus werden. Ik was altijd al gepassioneerd door fotografie, vanaf dat ik een tiener was. Maar toen ik naar Indonesië reisde, bedacht ik dat ik een goede camera nodig had om momenten vast te leggen. Ik genoot echt van het fotograferen daar en op de een of andere manier zette het me aan om er meer mee te doen.

Na terugkomst van de vakantie begint het te lopen op Bonaire. Het was tijd om mijn eigen bedrijf te lanceren: True media & cultuur.

Surf-shoots

Weer terug op Bonaire ben ik begonnen met het maken van windsurf- en kitesurffoto’s. Als A-locatie voor zowel kiten als windsurfen, hebben we echt goede lokale ‘riders’. Sommigen wonnen zelfs al wereldtitels! Zelfs pro-surfers komen naar ons eiland en dit gaf me de kans om met de besten te werken.

Als surfvakantiebestemming komen er veel toeristen op het eiland. Ze reizen helemaal naar ons toe om hier te surfen. Ik denk dat er geen beter souvenir is dan de perfecte foto tijdens het surfen.

De reis

Ik begon te onderzoeken wat ik nog meer leuk vond om te fotograferen. Ik vond vastgoedfotografie, voedselfotografie en bruiloften. Bij onroerend goed ontdekte ik dat er zoveel meer bij komt kijken. Er worden echt verschillende technieken gebruikt. Dus besloot ik erin te duiken en te beginnen met leren. Je zult versteld staan hoeveel je kunt leren door YouTube video’s te bekijken.

Het heden

Voorlopig wil ik me vooral richten op de vastgoedfotografie, omdat ik daar het meeste plezier aan beleef. Sunwise Bonaire en ik zijn een samenwerking aangegaan en alle nieuwe woningen (en zelfs enkele die een update nodig hadden) worden vandaag de dag door True media & culture gefotografeerd. Naast voor Sunwise fotografeer ik veel huizen voor bijna alle makelaars op het eiland.

Mijn visie

Ik probeer altijd de architecturale lijnen van het huis te vinden. Naast het tonen van de ruimtes van het huis is het, vooral in de verhuurbranche, heel belangrijk om een gevoel te creëren. De potentiële huurder moet door de foto’s worden aangetrokken. Ze moeten zichzelf hun droomvakantie in het huis zien beleven. Daarom werk ik veel met close-ups en laat ik de texturen zien van de materialen die in het huis zijn gebruikt. Ik wil van ieder huis een kunstwerk maken!

Kijk voor meer informatie en boekingen, op mijn website op Truemediaculture.com

Share the stoke!

Emieck de Goede
True media & culture

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *