Beoordelingen

De recensies op onze website zijn betrouwbaar, omdat 100% vaststaat dat de schrijvers ervan ook daadwerkelijk via Sunwise Bonaire hun accommodatie geboekt hebben! Via Booking.com en AirBnB worden alleen de daadwerkelijke gasten uitgenodigd om de accommodatie te beoordelen en datzelfde geldt voor het Guest Experience-platform van Sunwise.

Kies hierboven een bepaalde accommodatie, beoordelingscijfer of periode, om een selectie te maken.

1637 beoordelingen gevonden

De beheerders waren zeer nauwkeurig

Geweldig huis! Schoon en goed onderhouden. De beheerders waren zeer nauwkeurig in de communicatie en beschikbaarheid en boden ondersteuning tijdens ons verblijf. We vonden alles wat we nodig hadden, inclusief basis kruiden in de keuken; een schone en koude koelkast; mooie slaapkamers met airconditioning. Het terras was comfortabel om op te zitten en we hebben daar de meeste tijd doorgebracht. We hielden van de tuin in het complex en het zwembad was erg mooi! We zouden zeker terugkomen en langer verblijven! Lees meer
12 oktober 2022 door Mark over Flamboyant Apartment op loopafstand van de Caribische Zee via

Geen spatje zon te vinden nabij het appartement

Het appartement is zeer gezellig ingericht, met leuke muurschilderingen in slaapkamers en terras. En echt ook goed voorzien van handdoeken en badlakens, prima wasmachine en zeer goed ingerichte keuken. We hebben niets gemist . Alleen een grote teleurstelling: er is anders dan de ligstoelen op het terras op de foto’s doen vermoeden, geen spatje zon te vinden nabij het appartement . Je kan dus nooit privé zonnen. Er zijn ligbedjes rond het piep kleine zwembadje maar dat deel je met alle andere appartement bewoners en hun kleine kinderen. Advies : deze foto’s verwijderen van de site om teleurstellingen te voorkomen. Lees meer
5 januari 2024 door Maddy over Windsock Kas Salty met gezamenlijk zwembad en strandclub via

Gewoon je uitrusting aantrekken en vanaf onze privé-steiger het water in gaan!

Dit was onze eerste keer dat we verbleven in Den Laman Condos en het stelde niet teleur! We waren dol op de locatie, de accommodaties, het feit dat er een duikwinkel ter plaatse was en onze eigen "huisrif", Bari Reef, recht voor de deur. Gewoon je uitrusting aantrekken en vanaf onze privé-steiger het water in gaan! We misten eigenlijk niets, behalve een wasmachine zou handig zijn... een droger was niet nodig, omdat er een geweldig balkon was, maar een wasmachine zou het gemak compleet maken. We zullen deze plek zeker als onze vaste verblijfplaats beschouwen als we terugkeren naar het prachtige eiland Bonaire! Lees meer
9 april 2022 door Ray Johnson over Den Laman Grouper direct aan zee met geweldig uitzicht via

Fantastisch verblijf!

Kas Linde is een heerlijk ruim huis, waarin alles aanwezig is wat je wenst tijdens je vakantie. De keuken is zeer goed geoutilleerd; ruime hoeveelheid borden, schaaltjes, glazen, kopjes en pannen, de slaapkamers hebben alle drie een badkamer en het terras heeft naast een heerlijk zwembad(je), zowel ligstoelen, een loungebank en een eettafel. Op dit moment wordt ertegenover gebouwd dus we keken tegen een muur aan, maar dat gaf toch ook de nodige privacy. We hebben enorm genoten van ons verblijf en ook zeker van de communicatie met Anouk, Chris en Elyse n.a.v. kleinigheidjes; een aantal lampjes was defect en een airco lekte. Prettige en zeer snelle opvolg. Tip: grotere wastafel in de badkamer bij de slaapkamer op de begane grond, bijvoorbeeld dezelfde als die er in de badkamers boven zijn + een föhn. Lees meer
30 april 2024 door Joke Patberg over Kas Linde met privézwembad aan het water van de Laguna Marina via

Algehele ervaring was geweldig

Algehele ervaring was geweldig. Super accommodaties en dagelijkse services. De enige negatieve opmerkingen hebben betrekking op informatie over wanneer de restaurants op het terrein open zijn en de tijdigheid van de service bij geopende restaurants. We zouden er weer verblijven. Lees meer
13 december 2023 door James over Villa Delfins Sunset op het mooiste beach-resort van Bonaire via

Deze gast heeft alleen een cijfer gegeven voor Imperial Breeze

Deze gast heeft alleen een cijfer gegeven voor Imperial Breeze. Lees meer
6 augustus 2021 door Dennis Plum over Ocean Breeze Imperial Breeze via

Erg mooi en fijn huis!

Erg mooi en fijn huis!
Top dat alles in huis het deed en er niets ontbrak. Mooie ingericht en erg hygiënisch.
Lees meer
10 februari 2023 door Anneke van Steensel over Kas Dive-In met privézwembad aan het water van de Laguna Marina via

We boeken zeker nog een keer ons verblijf via Sunwise

Superfijn geregeld allemaal, mooi appartement, goed onderhouden. Fijn welkom en snelle reacties op servicevragen.
Erg blij mee, we boeken zeker nog een keer ons verblijf via Sunwise.
Nogmaals dank en alle lof, top 👍
Lees meer
18 augustus 2021 door Alexander Dilweg over Windsock Kas di Bientu met gezamenlijk zwembad en strandclub via

Een huurwoning die aan alles wat beloofd wat voldeed

Zowel voor ons vertrek, de ontvangst, het verblijf en vertrek was alles perfect geregegeld!
Een persoonlijke touch van Sunwise Bonaire én een huurwoning die aan alles wat beloofd wat voldeed.
Van al onze vakanties staat Bonaire en Sunwise Bonaire helemaal bovenaan het lijstje!
Lees meer
19 april 2022 door Geert Vandendriessche over Villa Pulpoloco met privézwembad en prachtig zeezicht via

Overal is alles perfect

Over het algemeen alles perfect.
Simon haalde me op van het vliegveld en gaf me informatie over het appartement.
Het appartement was ruim, schoon en genoeg handdoeken voor de hele week. En de keuken had alles wat een keuken moet hebben. Ze waren ook erg flexibel wat betreft de uitchecktijd.
Ik hoop nog eens terug te komen.
Lejo
Lees meer
6 oktober 2021 door Lejo Verschoor over Seaside Apartment Pelican met gezamenlijk zwembad en zicht op de tuin via

We hielden van het zwembad

Een villa in een mooie en rustige omgeving. We verbleven hier met 6 volwassenen en we hadden een geweldige tijd. We hielden van het zwembad en de zithoek buiten. De keuken was goed uitgerust, we misten niets voor het bereiden van ontbijt en diner. De bedden waren een beetje te hard naar onze smaak, maar dat is een persoonlijke voorkeur.

Ik kreeg het telefoonnummer van onze vertegenwoordiger en ze waren geweldig. Snel om te reageren en altijd bereid om te helpen.

Ik zou zeker Sunwise opnieuw overwegen.
Lees meer
19 februari 2023 door Iris over Casa Hummingbird met een aangelegd strandje rond het zwembad via

Goed!

Verder niks aan toe te voegen! Lees meer
29 juni 2019 door Johanna - Spanje over Casa Calida met een groot privézwembad via

We hebben genoten van alles

Het appartement was supergoed. De service van Simon was ook super, wij hebben genoten van alles.

Groet, John Philips
Lees meer
3 mei 2022 door John Philips over Seaside Apartment Seahorse 304 via

Moderne Villa

Geweldige locatie. Het pand was schoon en zeer goed uitgerust voor ons verblijf van een week. Alles functioneerde goed. In- en uitchecken verliep soepel. Communicatie met het managementbedrijf verliep gemakkelijk via hun berichtensysteem.

Let op, het pand is gelegen aan de jachthaven, maar het water is niet geschikt om in te zwemmen. Het is echter maar een paar minuten lopen naar de oceaan.
Lees meer
24 november 2022 door Robert B over Casa Pimienta met privézwembad aan het water van de Laguna Marina via

Erg schoon

Geweldige plek. Goede locatie, erg schoon en het terrein was erg mooi. Lees meer
18 januari 2024 door David over Windsock Manta Ray met gezamenlijk zwembad en strandclub via

We hadden een heerlijk verblijf!

We hadden een heerlijk verblijf, we huurden het huis twee weken, we genoten elke dag van de oceaan recht voor de deur, de wandelingen naar de stad en de prachtige zonsondergangen. Ja er zijn muggen maar zelfs zij maakten het ons verblijf geweldig. Lees meer
2 september 2021 door Carolina Baker over Beach-house Sea You Soon aan de boulevard en de Caribische Zee via

Erg genoten

Erg genoten van ons verblijf! Het appartement was perfect voor 4 personen. Zeker een aanrader. Lees meer
1 oktober 2023 door Jesse over Belnem Breeze Kas Gosa op de weg naar het kitestrand via

Prachtige locatie en een super luxueus huis!

Wij hebben genoten van onze week vakantie in villa Costa de la Luz! Mooie slaapkamers met heerlijke bedden en elk een eigen luxe badkamer. 's-morgens zo uit bed stappen en een duik in je zwembad nemen en genieten van het prachtige uitzicht. Dan wil je niet meer naar huis ;-). Geweldige locatie! Restaurants, strand en supermarkt op nog geen 3 minuten afstand rijden. En wat de kinderen erg belangrijk vonden is dat de Wifi super was. Wij boeken graag nog eens bij Sunwise, zeer vriendelijke en goede service! En dit huis staat op ons verlanglijstje om nog eens naar terug te gaan. Lees meer
17 mei 2024 door Marc Vermeulen over Costa de la Luz aan het water van de Laguna Marina via

Ruim, luxe appartement op een top-locatie met geweldig uitzicht!

Liked - Prachtige locatie aan de boulevard, met uitzicht op Klein Bonaire en boven het gezellige rumoer van de straat kon je ook de branding horen. Heerlijk om 's avonds vanaf het balkon naar de zonsondergang te kijken, om dan naar één van de vele leuke restaurantjes in de buurt te wandelen. De auto kan op de privé parkeerplaats, er is beneden een locker voor snorkels of duikspullen, heel praktisch.

Disliked - De lift werkte helaas niet, en ook de koelkast haperde soms, en wat andere kleine technische mankementen. Gelukkig dachten de verhuurders mee en probeerden het op te lossen (die lift was natuurlijk niets aan te doen, helaas). De keuken is prima ingericht, weinig glazen en borden maar wel een afwasmachine die we dus veel gebruikt hebben.
Lees meer
10 januari 2024 door Gerda over Terramar Heros penthouse met frontaal zeezicht aan de boulevard via

Tussentijdse schoonmaak hoort er echt bij

Alles ok. Echter tussentijdse housekeeping hoort er echt bij! Zeker wanneer de villa meer dan 2 weken gehuurd wordt voor deze prijs.
Voorheen kwamen ze iedere week een ochtend.
Lees meer
15 augustus 2022 door Anton van Vliet over Villa Dicha in Sabalpalm Villas via

De service van Sunwise is uitstekend

We hebben verbleven in Kas Leo in Belnem. Zeer mooie accommodatie met privézwembad.
De service van Sunwise Bonaire is uitstekend. Gemakkelijke communicatie en snelle antwoorden.
Mijn favoriete restaurant is Cuba Compagnie, lekker eten en zonsondergangen.
Ook leuk om te doen, de semi onderzeeër.
Lees meer
15 oktober 2022 door Roland Broekhuis over Villa Kas Leo in Belnem via

Deze gast heeft geen commentaar gegeven, alleen een cijfer

Deze gast heeft geen commentaar gegeven, alleen een cijfer. Lees meer
12 mei 2022 door Daniela van der Valk over Caribbean Court Djòdjò aan het water van de Laguna Marina via

Kortom: heerlijk!

Wat een heerlijke vakantie!

We hebben weer genoten van ons verblijf in Windsock appartement Caribbean Dreams.
Prachtig appartement, groot terras, tropische tuin, zwembad en aan de overkant het strand.
Bonaire is een prachtig eiland met veel mooie plekken boven en onder water. Veel lekkere restaurantjes, maar ook de keuken in het appartement is voorzien van alle apparatuur.
Tel daar bij op dat het altijd rond de 30 graden is.
Kortom: heerlijk!

Jeannette Floor - Uittenbogaard
Lees meer
28 december 2022 door Jeannette en Piet Floor over Windsock Caribbean Dream met gezamenlijk zwembad en strandclub via

Verblijf met Sunwise Bonaire

Sunwise was makkelijk te boeken en vervolgens vriendelijk en professioneel om mee te werken. Goede service, grondige informatie en onmiddellijke reactie op problemen die zich voordeden. Hun management hield onze accommodatie schoon en goed ingericht. Simon checkte ons persoonlijk in en uit, en het was fijn om die eerste face-to-face te hebben en uitleg over hoe alles werkte. En dan is het natuurlijk altijd geweldig om op Bonaire te zijn! Lees meer
6 maart 2024 door Roberta Hilbruner over Governor Suite direct aan de boulevard en Caribische Zee via

Niet geschikt voor duikers omdat er geen spoelbak is voor duikuitrusting

Leuke accommodatie maar niet geschikt voor duikers omdat er geen spoelbak is voor duikuitrusting. Lees meer
11 december 2019 door Ruedi - Zwitserland over Kas Kaprikornio met heerlijk verkoelend privézwembad via

1637 beoordelingen gevonden