Beoordelingen

De recensies op onze website zijn betrouwbaar, omdat 100% vaststaat dat de schrijvers ervan ook daadwerkelijk via Sunwise Bonaire hun accommodatie geboekt hebben! Via Booking.com en AirBnB worden alleen de daadwerkelijke gasten uitgenodigd om de accommodatie te beoordelen en datzelfde geldt voor het Guest Experience-platform van Sunwise.

Kies hierboven een bepaalde accommodatie, beoordelingscijfer of periode, om een selectie te maken.

661 beoordelingen gevonden

Supercommunicatie met Cecile en Simon

Heerlijk.
Bedankt voor de snelle en supercommunicatie met Cecile en Simon.
3 augustus 2021 door Erik Muller over Den Laman Condominium Blue Marlin via

Sunwise heeft alles super geregeld

Fantastisch huis (superschoon) met een geweldig uitzicht over Kralendijk en de zee.
Sunwise heeft alles super geregeld, van het welkom met drankjes tot het vertrek en de late check-out. Een aanrader voor een ieder die een huis wil huren!

25 januari 2022 door Jane Bruins over Villa Casawa in Sabadeco via

Contactpersonen waren top

Fijne vakantie gehad, ondanks de kakkerlakken die zowel boven in de keuken en huiskamer zaten en beneden in de badkamer. gelukkig waren we niet zoveel in het appartement maar het is niet fijn. Contactpersonen waren top, reageerden meteen als wij vragen hadden.
30 juli 2022 door Rob Hendrix over Seaside Apartment Turtle 207 via

Van alle gemakken voorzien

Een mooie grote bungalow. Prima geschikt voor grote groepen. Van alle gemakken voorzien.
Niets viel tegen, behalve misschien de hoeveelheid muggen. DEET noodzakelijk!
21 november 2019 door Leontine - Nederland over Casa Calida in Sabalpalm Villas via

Deze gast heeft alleen een cijfer gegeven aan Vista Marina

Deze gast heeft alleen een cijfer gegeven aan Vista Marina.
12 augustus 2021 door Laura Jongejan over Caribbean Court Vista Marina via

Fijne bedden

Gloednieuw fijn huisje. Met goeie airco, fijne bedden, grote slaapkamers en grote badkamer. Veel dank Simon en Cecile,…. Alles was perfect.
27 juli 2022 door Jacques Robeerst over Kas Gia in Sur Salinja via

We vonden de spoeltanks voor duikspullen top!

Het huis was fantastisch! We werden opgewacht bij het inchecken en kregen een rondleiding door het huis. Alles was prachtig, we kregen contactinformatie als we problemen of vragen hadden. We vonden de spoeltanks voor duikspullen top!. We hebben een geweldige tijd gehad!
18 september 2021 door Nicole over Villa Aventura in Punt Vierkant via

Ontvangst van de hosts Simon en Cecile is top

Ontvangst van de hosts Simon en Cecile is top en we hebben een prima communicatie gehad gedurende ons verblijf.
Leuk huis met 4 slp kamers, elke kamer beschikt over wastafel/ douche ruimte en airco, fijn zwembad met buitendouche. Buitenbakken voor duikspullen. Ruime overkapping buiten. Grote koelkast, oven met gebruiksaanwijzing ;) maar die wordt vervangen, geen magnetron aanwezig. In de wijk Belnem wordt gebouwd maar daar hebben wij weinig last van ondervonden.
Minder prettig was in de avond-nachturen de blaffende honden.
Koop geen fleswater want het kraanwater is uitstekend. Voor de avonden buiten; Deet tegen muggen, er zitten horren voor de slaapkamerramen. Prima 2 weken gehad. Fam. Dizij
18 juli 2021 door Esther Dizij over Villa Kas Leo in Belnem via

Een aanrader!

Mooie accommodatie, in een rustige omgeving. De tuin is prachtig en het huis is lekker ruim. Erg genoten van het verblijf en de communicatie was goed, een aanrader!
18 mei 2021 door Tim - Nederlands over Villa Kas Leo in Belnem via

Ten zeerste aanbevolen!

* Prachtig uitzicht
* Handig dicht bij restaurants
* Een korte wandeling naar Kralendijk
* Een klein en rustig complex met veel privacy
* Sterk aanbevolen
10 juni 2019 door Vickie - Verenigde Staten over Appartement Sea La Vie in Playa Lechi Residence via

Alles perfect op elkaar afgestemd

Wauw, wat een prachtig huis! Alles is perfect op elkaar afgestemd… van de schilderijen aan de muur tot aan het zwembad. Wij kunnen niks bedenken dat we zelf anders zouden doen.

Voor ons was het de eerste keer dat we in zo’n luxe villa hebben overnacht. Een mega unieke ervaring! Wij gaan met mooie herinneringen naar huis… de prachtige baaitjes, de blauwe zee, het heerlijke eten, gezelligheid met vrienden en relaxen in ons eigen zwembad.

Casa Madera, bedankt!!
28 april 2022 door Nina van Acker over Casa Madera in Sabalpalm Villas via

De prijs dubbel en dwars waard!

Dit is een topappartement op een toplocatie met uitzicht op Klein Bonaire. De prijs is het dubbel en dwars waard! Wij komen zeker terug.
27 februari 2020 door Erna - Nederland over Den Laman Condominium Grouper via

Kan niet beter!

De perfecte plek voor een ontspannen vakantie. De flat is top en de locatie rustig. De verhuurders zijn zeer goed georganiseerd, vriendelijk en behulpzaam. Kan niet beter!!!
18 november 2021 door Christa over Ocean Breeze El Trupial via

Wederom fantastisch

Onze ervaring was wederom fantastisch! Wij komen al vele jaren naar Bonaire en boekten de villa altijd rechtstreeks bij de eigenaar. Hij heeft dit een paar jaar geleden overgedragen aan Sunwise en daar zorgen Elyse en Chris altijd voor een perfect verblijf. Niets is teveel, erg behulpzaam en tijdens het verblijf wordt altijd nog even gevraagd of alles goed is en of we mogelijk nog iets nodig hebben.
Kortom ook dit jaar wederom een heerlijk verblijf gehad, mede dankzij Elyse en Chris!
29 september 2022 door Inge en Rob Menheere en Stut over Villa 5 Bonaire in Waterlands Village via

Perfecte woning en locatie

Mijn vrouw en ik keerden in februari terug naar Bonaire en verbleven in het Rough Scad appartement in Den Leman. We zijn meerdere keren op Bonaire geweest en dit was onze eerste keer dat we in Den Leman verbleven. De locatie was perfect. Net aan de noordkant van de stad. Binnen een paar minuten rijden naar het centrum en restaurants. Dive Friends bevindt zich op ongeveer 20 meter van de voordeur. Het Sunwise-personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. We duiken altijd met DFB. De kamer was schoon en precies zoals afgebeeld. Dit was een eenkamereenheid die klein was, maar perfect voor een stel, omdat we daar letterlijk alleen sliepen en aten voordat we de hele dag gingen duiken en verkennen. Bari Reef was slechts een paar vinschoppen verwijderd van hun eigen aanlegsteiger en had enkele van de beste duiken op het eiland. De condo-managers waren erg vriendelijk en reageerden snel op vragen. Ik beveel deze locatie ten zeerste aan en we zullen ook terugkeren.
18 mei 2020 door Michael Dixson - USA over Den Laman Condominium Rough Scad via

We hebben echt genoten!

Wat een leuke vakantie hebben wij gehad
Het huis is echt supermooi, we hebben genoten dank voor alles.

Grtjs Michel, Jorma, Irma en Mascha
25 september 2021 door Michel Cornelisse over Casa di Bon Bientu in Santa Barbara via

Snel reagerende gastheer!

Een geweldige locatie en snel reagerende gastvrouw en -heer!
15 januari 2020 door Autumn - Verenigde Staten over Windsock Apartment Donkey via

Van grote waarde voor Bonaire

Zeer tevreden over de plek, voelt thuis en prive - grote waarde voor Bonaire.
30 juni 2021 door Marcin - Duitsland over Windsock Apartment Caribbean Dream via

Goed!

Ik vond vrijwel alles goed, leuke buurt en dicht bij alles.
Een van de airconditioning werkte niet zo goed en ik hoop dat ze het hebben opgelost.
5 mei 2018 door Agnes - Aruba over Caribbean Court Dolce Vita via

Het uitzicht is geweldig

Dit is de tweede keer dat we in Nirvana Lodge verblijven met ons gezin... kinderen en kleinkinderen. De villa is wat de vakantie zo spectaculair maakt ... het uitzicht is geweldig en het hebben van een overloopzwembad en de oceaan op steenworp afstand is perfect. We hebben er elke dag gesnorkeld om prachtige vissen en koraal te zien. De nieuwe keuken is zo mooi...ik wou dat ik deze efficiënte apparaten thuis had! Het was handig om te koken in voor maaltijden, maar aten uit voor ontbijt, lunch en diner ook. Wandelde naar Beaches onze eerste avond voor een heerlijk diner en fancy drankjes met een van de vele prachtige zonsondergangen. Zo handig om op onze laatste dag voor het ontbijt naar Boudoir Cafe te lopen voor een paar enorme pannenkoeken. Terwijl we in Bonaire waren, hebben we genoten van snorkelen bij de villa en andere locaties, catamaran snorkel cruise, scuba, land zeilen, grot tour, Lac Bay, Pink Beach, Salt Ponds, Flamingo's, Lighthouse, Cadushy Distillery, Thousand Steps, ontbijt en winkelen in de stad ... en volledig ontspannen terug in de villa op elk gewenst moment, vooral genieten van de prachtige zonsondergangen elke avond. Elyse, Debby en Ron waren altijd zo beschikbaar en behulpzaam met alle vragen die we hadden ... zo geweldig om mee te werken.🦩🤿🏊🏻‍♀️🌴🌞💖 We love Nirvana!
25 juli 2022 door Darren Elg over Nirvana Lodge in Punt Vierkant via

Geweldige plek om te verblijven en te genieten van Bonaire!

Het appartement was top! Mooi ingericht, hoogwaardige materialen en zeer goede bedden! Veel schone handdoeken, erg handig bij warm weer. Goed gevulde keuken. Het uitzicht over het water is prachtig en het ligt vlakbij het centrum van Kralendijk. De luchthaven is ook dichtbij, maar daar heb je helemaal geen last van.
Er waren enkele problemen met het zwembad, waardoor het erg vies was, zodat we er niet in konden zwemmen. Dat was jammer, want het zwembad maakte deel uit van de reden dat we voor deze accommodatie hebben gekozen. Onze gastvrouw Debby heeft dit echter heel netjes gecompenseerd, zo blij mee. Ik hoop echt dat het zwembad wordt gerepareerd voor toekomstige gasten!
11 september 2019 door Els - België over Caribbean Court Vista Marina via

Super!

Topservice van Cecile, transfers van en naar de luchthaven en een kapotte airco werd dezelfde dag nog gemaakt! Groot appartement met heerlijk balkon, alles wat je nodig hebt is aanwezig. Geen overlast van de nabijgelegen luchthaven.
30 september 2018 door Chantal - Nederland over Ocean Breeze Ocean Blue via

Ik raad deze plek ten zeerste aan!

Dit was een geweldige plek om te verblijven op Bonaire. De locatie is dicht bij alles, het huis is erg mooi, het zwembad is geweldig. Ik raad deze plek ten zeerste aan!
8 juni 2021 door Dustin - USA over Villa Anne in Sabalpalm Villas via

Perfect verblijf

Perfect verblijf, mooi en schoon tinyhouse! De buitenruimte prachtig!
Tip: er ontbreekt een grote spiegel!
Kan beter: één bed kraakt!
Voor toekomstige gasten: hou er rekening mee dat er veel muggen zijn!
3 mei 2022 door Gabriëlle van Rheeden over Kas Palulu I in Finca Verde via

Gewoon heel erg goed!

We werden op vliegveld door Simon van Sunwise opgehaald. Meer dan voldoende handdoeken in het appartement. Erg schoon. Heerlijk balkon om te relaxen cq te eten. Dichtbij het vliegveld, maar geen geluidsoverlast. Grote inloopdouche. Mooi uitzicht vanaf terras. Klein zwembad met voldoende ligbedden op resort.
26 maart 2019 door Ria - Nederland over Ocean Breeze Ocean Blue via

661 beoordelingen gevonden