Beoordelingen

De recensies op onze website zijn betrouwbaar, omdat 100% vaststaat dat de schrijvers ervan ook daadwerkelijk via Sunwise Bonaire hun accommodatie geboekt hebben! Via Booking.com en AirBnB worden alleen de daadwerkelijke gasten uitgenodigd om de accommodatie te beoordelen en datzelfde geldt voor het Guest Experience-platform van Sunwise.

Kies hierboven een bepaalde accommodatie, beoordelingscijfer of periode, om een selectie te maken.

359 beoordelingen gevonden

Fantastisch!!

Perfecte ligging, prachtig huis met royaal terras met een schitterend uitzicht. Twee riante slaapkamers met ieder een eigen badkamer en uitstekende boxspringbedden. Er zijn meer dan volddoende handdoeken en badlakens aanwezig. Het appartement is van alle gemakken voorzien met een gloednieuwe keuken die op de dag van onze aankomst opgeleverd was. Vaatwasser, combioven en een royale koelkast. Er is ook een wasmachine.
22 november 2019 door Monique - Nederland over Appartement Seascape A301 op Port Bonaire via

Schoon en uitgerust met alles wat we nodig hadden

We waren daar voor een week duiken en verbleven in de Wahoo-unit op Den Laman. De communicatie en coördinatie voor check-in/check-out, etc waren uitstekend en moeiteloos. De locatie werkte echt goed voor ons. Het appartement was schoon en uitgerust met alles wat we nodig hadden. We hebben eerlijk gezegd niet veel tijd binnen doorgebracht... meestal gewoon een thuisbasis om te slapen, en elke ochtend de deur uit en de hele dag weg. We hadden wel een stroomonderbreker die op een avond doorsloeg toen we de oven aanzetten. Belde Simon en hij was er in 10 minuten en had het allemaal opgelost.
Dive Friends: Hadden een luchtpakket van Dive Friends. Gelegen direct voor de deur op de parkeerplaats. Handig voor het dagelijks laden van tanks om weg te rijden voor een dagje kantduiken. Ook een pier op het lokale rif (Bari) wat leuk is voor een paar no-effort-duiken, vooral een nachtduik of twee. Tot slot, de uitrusting kamer voorkomt dat je natte spullen naar binnen moet slepen elke dag. De mensen die hier werken waren vriendelijk en behulpzaam. Ik zou het ten zeerste aanbevelen om ze te gebruiken in combinatie met een verblijf in Den Laman.
Breeze & Bites: Restaurant op de begane grond; we hebben hier gegeten en een paar keer ontbeten. Zeer handig.
Als je op zoek bent naar een trip om te gaan kantduiken op Bonaire kun je hier niet fout gaan.
13 juni 2021 door Lawrence Lloyd over Appartement Wahoo in Den Laman Condominiums via

Geweldige plek om te verblijven en te genieten van Bonaire!

Het appartement was top! Mooi ingericht, hoogwaardige materialen en zeer goede bedden! Veel schone handdoeken, erg handig bij warm weer. Goed gevulde keuken. Het uitzicht over het water is prachtig en het ligt vlakbij het centrum van Kralendijk. De luchthaven is ook dichtbij, maar daar heb je helemaal geen last van.
Er waren enkele problemen met het zwembad, waardoor het erg vies was, zodat we er niet in konden zwemmen. Dat was jammer, want het zwembad maakte deel uit van de reden dat we voor deze accommodatie hebben gekozen. Onze gastvrouw Debby heeft dit echter heel netjes gecompenseerd, zo blij mee. Ik hoop echt dat het zwembad wordt gerepareerd voor toekomstige gasten!
11 september 2019 door Els - België over Appartement Vista Marina op Caribbean Court via

Voortreffelijk

Het goede en makkelijke contact met de hostess Debby was zeer aangenaam. De service was uitstekend.
26 mei 2018 door Peter - Nederland over Kas Rolo in Sabalpalm Villas via

Van alle gemakken voorzien!

Dit huis was van alle gemakken voorzien en we hebben deze week zeer genoten. ‘s Ochtends een duik om wakker te worden en na het duiken een verkoelende duik om bij te komen. De hostess Debby was zeer flexibel en behulpzaam bij het uitchecken.
2 maart 2019 door Robert-Jan - Nederland over Kas Kaprikornio in Belnem via

Exceptioneel

Ruim en goed onderhouden. Comfortabel huis en geweldige buitenruimte.
Sommige elektrische schakelaars werkten niet erg goed.
16 april 2019 door Jim - Canada over Casa Calida in Sabalpalm Villas via

Het huis was schoon, bedden waren goed en de service geweldig

We hadden een geweldig verblijf! Goed voorbereid, continue updates en snelle reacties op onze vragen. Het huis was schoon, bedden waren goed en de service geweldig.
14 augustus 2021 door Ronald Frets over Appartement Seascape A301 op Port Bonaire via

De beste ervaring van mijn drie reizen naar Bonaire!

De beste ervaring van mijn drie reizen naar Bonaire, het huis is geweldig, de uitstekende locatie heeft absoluut alles in huis voor een droomvakantie.
29 mei 2019 door Daniël - Argentinië over Villa Mistralea in Belnem via

Buitengewoon!

Het terras met uitzicht was adembenemend!
13 februari 2019 door Dineke - Nederland over Appartement Tortuga op Ocean Breeze Resort via

Zeer goed!

De locatie en het uitzicht waren erg goed. De gastheer (Simon) was altijd aanspreekbaar en uiterst behulpzaam.
25 maart 2020 door Michael-Timm - Duitsland over Total View Apartment op Caribbean Court via

Huis geweldig, bestek en toebehoren waren wat matig beschikbaar

Huis geweldig, bestek en toebehoren waren wat matig beschikbaar.
19 juli 2021 door Pieter Groenendijk over Villa Delfins Sunset in Punt Vierkant via

Goed!

Vooral de locatie en de ruimtes in dit huis zijn prima.
9 augustus 2019 door An - Nederland via

Buitengewone locatie, vlakbij de stad en duiken!

We zullen hier zeker weer verblijven, zodra we terug komen!
27 juni 2019 door Kevin - Verenigde Staten over Appartement Delfin in Windsock Beach Apartments via

De huis-aan-huis-service van Sunwise was uitzonderlijk

Bon Bini! Onze gastvrouw, Debby, kwam naar het vliegveld zodat we haar naar het appartement konden volgen - haar huis-aan-huis service was uitzonderlijk. Ze gaf ons een rondleiding door ons appartement en zorgde ervoor dat we ons thuis voelden en gaf ons zelfs enkele tips voor boodschappen. Het zwembad ligt op slechts een steenworp afstand van de patio - de perfecte temperatuur om af te koelen na een lange dag. Tijdens ons verblijf hadden we een storing met de elektronische deuropener, Debby kwam binnen een paar uur bij ons, dus we misten niets. De ruimte was schoon en comfortabel voor vier volwassenen tijdens een duiktrip. De Dive Friends-winkel Yellow Sub was op loopafstand en was ook geweldig. We raden ten zeerste aan om te dineren in It Rains Fishes, Pasa Bon Pizza en de foodtruck genaamd Cactus Blue, voor lionfishburgers. Pasa Bon Dia!
24 juli 2017 door Kim - Verenigde Staten over Appartement Sea La Vie in Playa Lechi Residence via

We boeken zeker nog een keer ons verblijf via Sunwise

Superfijn geregeld allemaal, mooi appartement, goed onderhouden. Fijn welkom en snelle reacties op servicevragen.
Erg blij mee, we boeken zeker nog een keer ons verblijf via Sunwise.
Nogmaals dank en alle lof, top 👍
18 augustus 2021 door Alexander Dilweg over Appartement Kas di Bientu in Windsock Beach Apartments via

Alles perfect!

Alles perfect!
30 juni 2021 door Lucio Gernaert Willmar over Kas di Amigu in Sabadeco Crown Court via

Ik zou dit appartement ten zeerste aanbevelen!

Dit appartement is een prima keuze. Het is ruim en er staat altijd een lekker briesje. Het ligt tegenover een zeer mooie strandbar - dus geen auto rijden na een paar cocktails! Ik zou dit appartement aan iedereen ten zeerste aanbevelen!
11 juli 2019 door Steffi - Duitsland over Appartement Delfin in Windsock Beach Apartments via

Een prima verblijf maar prijs/kwaliteit zou beter kunnen

Wat heel goed was: Er waren 4 slaapkamers met ieder een eigen badkamer. De porche achter is lekker ruim van opzet. Fijne loungebank.
Wat we minder vonden: Bij aankomst bleken er bouwwerkzaamheden te zijn voor nieuwe appartementen tegenover onze villa in de straat. Dit heeft de gehele week geluidsoverlast gegeven. Van 7.00 uur tot 17.00. Ook op zaterdag. Op zich geen probleem mits we hier van tevoren van op de hoogte waren gesteld. Dan weet je wat je kan verwachten. Zet het op de site in de advertentie! Wees daar eerlijk in naar je klanten toe. Ik heb hierover direct via klantenservice gemaild maar helaas heeft booking.com tot nu toe (15-8-2018) nog steeds geen reactie gegeven. Beetje slordig. De airco in 1 van de slaapkamers functioneert niet goed. Geeft meer lawaai en heeft geen werkende afstandsbediening. Kan opgelost worden. Het zwembad heeft een lek en dus moesten wij iedere dag het zwembad bijvullen op verzoek van de poolguy. De eigenaar overweegt een nieuw zwembad te bouwen volgens de manager van Sunwise. De hygiëne in algemene in was niet op orde. Hier en daar schimmel (in keukenlades) en stoffig. Voor de prijs van deze villa zou dit niet mogen zijn.
15 augustus 2018 door Rene - Nederland over Villa Kas Leo in Belnem via

In dit appartement heb je echt vakantie!

Wat een heerlijk appartement! Caribbean Dream (voorheen 'Flamingo'), is gesitueerd op een prachtige locatie, buiten de drukte van Kralendijk, in een rustige omgeving. Een ruim terras waar je zeer vrij zit en heerlijk tot rust komt. Twee mooie ruime slaapkamer allebei met douche. Heel veel groen rond het complex. Het appartement is van alle gemakken voorzien. Nieuwe keuken, TV, airco, en ingericht door de Nederlandse eigenaar waardoor je je heel snel thuis voelt. Aan de overkant van het complex heb je een prachtig strand, heerlijke zee en een goede keuken. Ook een gezamenlijk zwembad is aanwezig op het complex. We voelden ons thuis in dit prachtige appartement, en komen zeker terug!
2 oktober 2019 door Eddie U. - Nederland over Appartement Caribbean Dream in Windsock Beach Apartments via

Mooie locatie!

Mooie locatie, heerlijk genoten, fijn huis met alles voorzieningen die je nodig hebt. Nieuwe keuken, alles werkte prima.
30 januari 2021 door Marco - Nederlands over Appartement Tortuga op Ocean Breeze Resort via

Zeer gastvrij onthaal!

Fantastische service, luxe woning met alle comfort.
4 maart 2019 door Eva - Nederland over Appartement Vista Marina op Caribbean Court via

Heerlijk rustige plek!

Fantastisch huis, alles aanwezig, heerlijk rustige plek!
29 juli 2021 door Monique Zwiep over Kas di Amigu in Sabadeco Crown Court via

Prachtige plek en heerlijk appartement

Heel mooi en net appartement. Van alle gemakken voorzien. Het appartement heeft 2 terrassen ook ideaal als je met 2 stellen bent. Goede duikschool op terrein en 2 andere verderop in de straat. Ook 3 restaurants op loopafstand. Heerlijk verblijf gehad.
Hadden helaas maar voor 5 nachtjes geboekt. Waren graag langer gebleven :)
3 juli 2019 door Jan - Nederland over Appartement Aqua Marina op Caribbean Court via

Goed!

We hebben niks aan te merken op Kas Rolo!
13 april 2019 door Angela - Nederland over Kas Rolo in Sabalpalm Villas via

Prachtig ingericht en een geweldige gastvrouw

Wat een geweldige plek, alles waar mee geadverteerd werd en meer. Absoluut perfecte locatie, prachtig ingericht en geweldige gastvrouw. Bedankt Debby. Allan, Kim en de meisjes.
23 december 2019 door Kimberley - Canada over Casa Ton op Waterlands Village via

359 beoordelingen gevonden