Bonaire in 100 foto’s – De Chanti-wawa Trail

25 maart 2021 door Casper Douma - Leestijd: 2 minuten

There are many trails to be found on Bonaire where you can explore the beautiful island. Numerous walking, cycling, and driving routes have been established using colored stones.

Back to nature.

Er zijn op Bonaire vele trails te vinden waarbij je het prachtige eiland kan gaan verkennen. Vele loop, fiets en auto routes zijn aangelegd doormiddel van gekleurde stenen. Verschillende routes door de prachtige natuur van Bonaire. Alle trails hebben namen gekregen en zijn allemaal uniek op hun eigen manier. Chanti-wawa trail is een van de routes die je kunt lopen. De chanti-wawa trail is een wandelpad dat je brengt naar de top van de Chanti Wawa-heuvel. De moeilijkheidsgraad van deze wandeling is middelmatig, let op; het heeft wel een korte maar steile klim. De maximale hoogte is 128 meter en duurt ongeveer 30 minuten. Tijdens deze wandeling vind je de mooie Palu di Sia bomen en op de top heb je uitzicht over de Tras di Montaña en de oostkust.  

Casper Douma Photography

“Bon dia tur hende i bon bini na dushi Boneiru!”
Mijn naam is Casper Douma en ik ben fotograaf. Sinds 2014 woon ik op dit prachtige eiland dat wordt omringd door een franjerif. Op het eerste oog zie je misschien vooral cactussen en droogte, maar Bonaire is een klein juweel als je het beter leert kennen. Ik neem je graag mee op een van mijn fotografietours om je alle bijzondere plekjes van Bonaire te laten zien. In kleine groepjes van maximaal 4 personen geef ik je een uniek kijkje op de schoonheid van Bonaire. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan eens op mijn website! Ik wens je heel veel plezier op het mooie Bonaire.”

Casper Douma Photography

“Bon dia tur hende i bon bini na dushi Boneiru!”
Mijn naam is Casper Douma en ik ben fotograaf. Sinds 2014 woon ik op dit prachtige eiland dat wordt omringd door een franjerif. Op het eerste oog zie je misschien vooral cactussen en droogte, maar Bonaire is een klein juweel als je het beter leert kennen. Ik neem je graag mee op een van mijn fotografietours om je alle bijzondere plekjes van Bonaire te laten zien. In kleine groepjes van maximaal 4 personen geef ik je een uniek kijkje op de schoonheid van Bonaire. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan eens op mijn website! Ik wens je heel veel plezier op het mooie Bonaire.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *