Bonaire in 100 foto’s – Zoutpier

16 mei 2020 door Casper Douma - Leestijd: < 1 minuut

Aan de zuidwestkant van Bonaire staat bij de zoutpannen en de grote bergen zout van Cargill, een flinke transportpier om het zout in de schepen te laden. Deze zoutpier is tegelijkertijd een geweldige duikstek.

Duiken tussen de pilaren

Aan de zuidwestkant van Bonaire staat bij de zoutpannen en de grote bergen zout van Cargill, een flinke transportpier om het zout in de schepen te laden. Deze zoutpier is tegelijkertijd een geweldige duikstek: gemakkelijke toegang voor onervaren duikers en zeer geschikt voor fotografie. De pilaren zijn volledig begroeid met sponzen en koralen. Grote scholen vissen verzamelen zich in de schaduwen die ontstaan door de pilaren boven het water. Diepte 5 tot 15 meter en niet toegankelijk als er een schip ligt.

Casper Douma Photography

“Bon dia tur hende I bon bini na dushi Boneiru!
Mijn naam is Casper Douma en ik ben fotograaf. Sinds 2014 woon ik op dit prachtige eiland dat wordt omringd door een franjerif. Op het eerste oog zie je misschien vooral cactussen en droogte, maar Bonaire is een klein juweel als je het beter leert kennen. Ik neem je graag mee op een van mijn fotografietours om je alle bijzondere plekjes van Bonaire te laten zien. In kleine groepjes van maximaal 4 personen geef ik je een uniek kijkje op de schoonheid van Bonaire. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan eens op mijn website! Ik wens je heel veel plezier op het mooie Bonaire.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *