Bonaire in 100 foto’s – Orkaan Matthew

22 mei 2020 door Casper Douma - Leestijd: < 1 minuut

Op de avond van 29 september 2016 passeerde orkaan Matthew ongeveer 240 km ten noorden van Bonaire.

Passerend ten noorden van Bonaire

Op de avond van 29 september 2016 passeerde orkaan Matthew ongeveer 240 km ten noorden van Bonaire, met maximale aanhoudende windsnelheden van meer dan 120 km/u. Na Aruba als een categorie 2 orkaan te zijn gepasseerd, vertraagde het pad van Matthew zijn voorwaartse voortgang en draaide naar het noordnoordoosten.

Casper Douma Photography

“Bon dia tur hende I bon bini na dushi Boneiru!
Mijn naam is Casper Douma en ik ben fotograaf. Sinds 2014 woon ik op dit prachtige eiland dat wordt omringd door een franjerif. Op het eerste oog zie je misschien vooral cactussen en droogte, maar Bonaire is een klein juweel als je het beter leert kennen. Ik neem je graag mee op een van mijn fotografietours om je alle bijzondere plekjes van Bonaire te laten zien. In kleine groepjes van maximaal 4 personen geef ik je een uniek kijkje op de schoonheid van Bonaire. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan eens op mijn website! Ik wens je heel veel plezier op het mooie Bonaire.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *